Documental sobre el mirador del palmeral d’Elx

Benvolguts lectors,

 

us convide a conéixer aquest projecte si no en sabieu res. Molts som els ilicitans que no estem a favor de la seua construcció.

 

http://www.miradornomirabien.blogspot.com/

 

Article que qüestiona el mirador

 

 

 

 

 

 

Quant a poetable

Sóc Josep Manuel Agulló i Pastor, vaig nàixer a Elx (Baix Vinalopó) el 1979. Ara per ara treballe a l\'aeroport de l\'Altet. Sóc llicenciat en Filologia anglesa per la Universitat d'Alacant, estudie el Grau en llengua i literatura catalanes per la Universitat Oberta de Catalunya i prepare les oposicions a secundària.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Documental sobre el mirador del palmeral d’Elx

  1. Estellés diu:

    Els motius son ben simples. Un d’ells és l’etapa econòmica per la qual estem passant. Fa poc l’ajuntament va declarar que rumiaven pujar l’IBI per recolectar més diners. La despesa del mirador no em sembla coherent després d’una declaració com aquesta. També es podria dir que el campanar de Santa Maria és un punt idoni per aquesta tasca de mirador. No estic d’acord amb posar un ascensor a la façana de l’eslgésia, com es diu al documental, es podria aprofitar la cara oculta al públic de la torre. L’estètica de la ciutat és una raó també de pes. Elx no te gratacels, uns dels edificis més alts són els anomenats “pisos blaus” que crec que tenen unes 10 ó 15 altures. La nòria de 70 metres és un gegant al costat. Actualment hi ha una ruta del palmeral i tenim un “xiquitren” que va per un altre costat. Es podrien unir i dir-se “palmeratren” o més de grat els semble. La sensació d’entrar a Elx i veure una mar de palmeres acollint-te es desfaria per una roda plantada al mig d’aquest mar. No sé, dis-me negatiu si vols, però vull una Elx turística com la què més però sense la nòria. Un plaer, Estellés, gràcies.

Els comentaris estan tancats.